ACTIUNE - ZUMA BONY BILE

Descriere Joc:

Jocul ZUMA BONY BILE face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 230 ori. Zuma Bony bile este un joc bun si nou cu bile pe care vei putea sa-l joci online pe site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro si unde vei avea ocazia sa duci cat mai multe bile de acelasi tip pentru a obtine puncte.Trebuie sa arati ca esti un bun ochitor si trebuie sa ai grija sa tintesti bine bilele pe care le vei avea in posesie pentru a castiga punctajul dorit.Vei putea inscrie puncte daca aduci bile de aceeasi culoare una langa cealalta si astfel vei fi un adevarat invingator. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri bile, jocuri de bule, balls games, bubble games, boules, jeux de bulles, juegos de pelotas, juegos de burbujas, jogos de bolas, jogos de bolha, bälle spiele, blase spiele, gry bubble, topa games, lojra flluskoj, bola jokoak, burbuila jokoak, jocs de pilotes, jocs de bombolles, koule hry, bublina hry, bolde spil, boble spil, pilkoj ludojn, bobelo ludoj, pallid mängu, mull mängud, bola laro, bubble laro, pallot pelit, kupla pelit, xogos de bolas, xogos de burbulla, bola permainan, permainan gelembung, cluichí liathróidí, cluichí mboilgeog, balls leikir, kúla leikir, palle giochi, bolla giochi, bumbas speles, burbulis speles, rutuliai zaidimai, burbulas zaidimai, balls jatekok, bubble jatekok, baller spill, boble spill, ballen spellen, zeepbel spellen, kroglice igre, bubble igre, gula hry, bublina hry, bollar spel, jocuri zuma, jocuri zuma online, jocuri zuma 2015, jocuri zuma 2016, jocuri zuma noi, jocuri zuma gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ZUMA BONY BILE a fost adugat in data de: si este al 2305-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE