JOCURI CU SUPERMAN - METROPOLIS SALVAT DE SUPERMAN

Descriere Joc:

Jocul METROPOLIS SALVAT DE SUPERMAN face parte din categoria JOCURI CU SUPERMAN si a fost jucat de 115 ori. Metropolis salvat de Superman este un joc nou gratis pe care tu il poti juca online aici pe site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro si unde trebuie sa demonstrezi ca esti un jucator bun pentru a il ajuta pe Superman in mod corect.Incearca sa il ajuti pe acesta sa isi salveze orasul si locuitorii de la conducere si astfel vei putea castiga.Va trebui sa devii eroul demult uitat si astfel vei avea ocazia sa castigi puncte multe in acest joc. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: superman games, superman games 2016, free superman games, new superman games, online superman games, best superman games, jocuri superman, jocuri superman noi, jocuri superman online, jocuri superman gratis, jocuri superman 2016, jocuri gratis superman, jocuri supereroi, jocuri supereroi gratis, jocuri supereroi online, jocuri supereroi 2016, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

METROPOLIS SALVAT DE SUPERMAN a fost adugat in data de: si este al 2307-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI CU SUPERMAN. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE