JOCURI POMPIERI - OMUL DE OTEL CEL CURAJOS

Descriere Joc:

Jocul OMUL DE OTEL CEL CURAJOS face parte din categoria JOCURI POMPIERI si a fost jucat de 144 ori. Omul de otel cel curajos este un joc gratis pe care il poti juca numai pe site-ul romanesc www.jocuripoki.ro si unde te vei putea bucura de o minunata atmosfera alaturi de preferatul tau erou din toate filmele,desenele si cartile cu benzi desenate,Omul de otel.Aici va trebui sa il ajuti pe acesta sa apere orasul ,sa distruga toti raufacatorii si astfel vei putea obtine punctajul cel mai bun din tot jocul. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: iron man games, free iron man games, online iron man games, new iron man games, free iron man games, iron man games 2016, jocuri iron man, jocuri iron man noi, jocuri iron man gratis, jocuri iron man online, jocuri iron man 2016, jocuri cu iron man, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

OMUL DE OTEL CEL CURAJOS a fost adugat in data de: si este al 2309-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI POMPIERI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE