JOCURI INDEMANARE - WINNIE THE POOTH SI EMISIUNE

Descriere Joc:

Jocul WINNIE THE POOTH SI EMISIUNE face parte din categoria JOCURI INDEMANARE si a fost jucat de 235 ori. Winnie the pooth si emisiunea este un joc interesant in care va trebui sa il ajuti cat mai mult pe ursuletul winnie.Trebuie sa te folosesti de inteligenta ta in primul rand pentru a il putea ajuta cum se cuvine pe micutul si dragutul ursulet winnie.Vei putea obtine punctajul cel mai bun daca vei ajuta sa treaca de aventurile si de tracul pe care il are atunci cand vine vorba de prezentarea unei adeverate emisiuni. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: winnie games, free winnie games, new winnie games, online winnie games, mobile winnie games, winnie games 2016, jocuri winnie, jocuri cu winnie, jocuri winnie 2016, jocuri gratis ursuleti, jocuri cu ursuleti, jocuri cu ursuleti noi, jocuri cu ursuleti gratuite, jocuri cu ursuleti gratis, jocuri cu ursuleti online, jocuri cu ursuleti 2016, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

WINNIE THE POOTH SI EMISIUNE a fost adugat in data de: si este al 2310-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI INDEMANARE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE