JOCURI LOONEY TUNES - ANIMALUTUL TWEETY

Descriere Joc:

Jocul ANIMALUTUL TWEETY face parte din categoria JOCURI LOONEY TUNES si a fost jucat de 116 ori. Animalutul Tweety este un joc interesant cu personajul tau favorit din desenele animate,pe care il vei putea juca online,gratuit si unde te vei putea distra in compania acestuia.Va trebui sa demonstrezi ca esti un bun jucator in acest joc online si astfel vei putea avea foarte multe sanse sa castigi punctaj mare.Trebuie sa ai foarte mare grija de Tweety si astfel el te va iubi ca pe cel mai bun prieten al sau. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: tweety games, tweety games 2016, jocuri tweety, jocuri tweety noi, jocuri tweety gratis, jocuri tweety online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ANIMALUTUL TWEETY a fost adugat in data de: si este al 2313-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI LOONEY TUNES. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE