JOCURI CURSE - NEON TRON CURSA

Descriere Joc:

Jocul NEON TRON CURSA face parte din categoria JOCURI CURSE si a fost jucat de 133 ori. Neon Tron cursa este un joc cu curse intergalactice pe care il poti juca gratis online pe site-ul www.jocuripoki.ro si unde vei putea sa stapanesti forta galaxiei pentru a primi un punctaj mare.Va trebui sa iti folosesti cat mai bine indemanarea pe care o ai pentru a putea sa conduci cat mai bine aceste vehicule supersonice de o viteza extraordinar de mare si astfel vei putea sa treci de fiecare provocare intergalactica pe care o vei primi cu siguranta. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri curse, jocuri cu curse, jocuri neon, jocuri galactice, jocuri galaxie, jocuri cu galaxie, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

NEON TRON CURSA a fost adugat in data de: si este al 2314-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI CURSE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE