JOCURI IMPUSCATURI - CALL OF DUTY

Descriere Joc:

Jocul CALL OF DUTY face parte din categoria JOCURI IMPUSCATURI si a fost jucat de 159 ori. Call of duty este un joc gratis nou,online,oferit de site-ul online de jocuri www.jocuripoki.ro si unde te vei putea bucura de atmosfera unica pentru a trece de fiecare misiune extraordinara plina de actiune si de adrenalina.Incearca sa treci de toate misiunile foarte pline de skill si impuscaturi pentru a trece de acest joc.Va trebui sa te bucuri de aceasta aventura plina de impuscaturi si desigur va trebui sa devii un adevarat erou militar pentru tara. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri call of duty, call of duty online, call of duty gratis, call of duty jocuri online, call of duty jocuri noi, jocuri cu call of duty, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

CALL OF DUTY a fost adugat in data de: si este al 2317-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI IMPUSCATURI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE