JOCURI INDEMANARE - MAESTRU STROP 2

Descriere Joc:

Jocul MAESTRU STROP 2 face parte din categoria JOCURI INDEMANARE si a fost jucat de 294 ori. Maestru strop 2 este un joc extraordinar,fascinant si unic de indemanare si actiune totodata pe care il vei putea juca online pe site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro si unde va trebui sa il ajuti pe acest maestru surfer zburator sa treaca de toate obstacolele care incearca sa ii stea in cale.Va trebui sa demonstrezi ca te pricepi sa faci cat mai bine surf si sa zbori in acest joc superb de adrenalina cu masetrul strop. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri maestrul strop, maestrul strop, maestrul strop online, maestrul strop 2016, jocuri surf, jocuri de surf, surfing, surfing games, surfing games online, jocuri online romanesti, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

MAESTRU STROP 2 a fost adugat in data de: si este al 2318-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI INDEMANARE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE