JOCURI ANIMALE - CAINII HUSKY

Descriere Joc:

Jocul CAINII HUSKY face parte din categoria JOCURI ANIMALE si a fost jucat de 188 ori. Cainii Husky este un joc deosebit de interesant cu animale,mai exact cu catei foarte adorabili,husky,in care trebuie sa faci tot felul de curse cu sania trasa de acestia.Incearca deci sa iti faci o haita foarte buna care sa fie condusa cat mai bine de catre tine mai apoi in cursele profesioniste de caini pentru a lua un trofeu foarte important.Va trebui sa incerci sa iti castigi renumele in acest joc unic cu catei si animale foarte dragute,cu curse cu sanii. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu husky, husky games, husky 2016, husky games 2016, jocuri online husky, jocuri cu catei husky, husky catei, catei husky, catei husky online, jocuri gratis cu catei, jocuri noi cu catei, husky poki, husky poki games, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

CAINII HUSKY a fost adugat in data de: si este al 2322-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ANIMALE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE