ACTIUNE - CARS MASINI

Descriere Joc:

Jocul CARS MASINI face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 139 ori. Cars masini este un joc interesant cu masini in care trebuie sa salvezi fiecare masina de fiecare data cand vei juca si bineinteles ca trebuie sa te acomodezi cat mai bine cu mecanismul cu care functioneaza aceste masini.Trebuie sa te bucuri de o multime de actiuni pe care le poti face pentru a salva masinile si astfel vei putea sa castigi,pe masura ce vei castiga cat mai multa experienta in joc,vor creste si punctele tale. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cars, jocuri noi cars, jocuri online cars, jocuri gratis cars, cars online, cars 2016, cars gratis, cars jocuri noi, cars jocuri gratuite, cars jocuri mobil, cars jocuri masini, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

CARS MASINI a fost adugat in data de: si este al 2324-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE