JOCURI LOGICE - PINNOCHIO SI GEPETTO 2

Descriere Joc:

Jocul PINNOCHIO SI GEPETTO 2 face parte din categoria JOCURI LOGICE si a fost jucat de 118 ori. Pinnochio si Gepetto 2 este un joc de logica unic prin care trebuie sa gasesti obiectele bine ascunse si mascate in spatele acestor decoratiuni.Va trebui sa iti folosesti foarte bine spiritul logici si al observatiei in acest joc excelent de indemanare a mintii pentru a il ajuta pe Pinochio sa descopere fiecare obiect ascuns.Incearca sa iti faci treaba in cel mai scurt timp si vei primi punctaje suplimentare pe cat mai multe secunde vei economisi. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: pinnochio, pinnochio 2015, pinnochio 2016, jocuri cu pinnochio, jocuri noi pinnochio, jocuri gratis pinnochio, jocuri online pinnochio, jocuri gratuite pinnochio, jocuri cu gepetto, jocuri noi gepetto, jocuri online gepetto, jocuri gratis gepetto, jocuri 2016 gepetto, gepetto 2016, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

PINNOCHIO SI GEPETTO 2 a fost adugat in data de: si este al 2325-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI LOGICE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE