JOCURI SPORT - ZEKE SI LUTHER 2

Descriere Joc:

Jocul ZEKE SI LUTHER 2 face parte din categoria JOCURI SPORT si a fost jucat de 127 ori. Zeke si Luther 2 este un joc online gratuit cu cele doua personaje,Zeke si Luther,pe care il gasesti online pe site-ul romanesc de jocuri www.jocuripoki.ro unde vei putea sa castigi daca vei face cele mai tari trucuri din istorie cu skateboard-ul.Incearca asadar sa iti pui la incercare curajul si totodata indemanarea in a te da cu skateboardul si astfel vei avea ocazia sa demonstrezi cat de talentat esti la acest sport extraordinar. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: zeke si luther, jocuri zeke si luther, jocuri cu zeke si luther, jocuri noi zeke si luther, jocuri gratis zeke si luther, jocuri online zeke si luther, zeke si luther online, zeke si luther 2016, zeke si luther jocuri gratis, zeke si luther jocuri noi, zeke si luther jocuri online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ZEKE SI LUTHER 2 a fost adugat in data de: si este al 2326-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI SPORT. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE