JOCURI INDEMANARE - URSULETUL PADDGINTON

Descriere Joc:

Jocul URSULETUL PADDGINTON face parte din categoria JOCURI INDEMANARE si a fost jucat de 128 ori. Ursuletul Paddginton este un joc interesant de indemanare oferit de site-ul romanesc de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa il ajuti pe Ursuletul Paddginton sa se hraneasca.Trebuie sa ai grija sa il ajuti corect si sa il hranesti cat mai bine pe acesta pentru a il face fericit.Incearca sa te bucuri de atmosfera unica pe care o vei gasi alaturi de acest ursulet mic si dragalas. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri ursuletul paddginton, jocuri cu ursuletul paddginton, jocuri noi ursuletul paddginton, jocuri online ursuletul paddginton, jocuri gratis ursuletul paddginton, ursuletul paddginton online, ursuletul paddginton jocuri noi, ursuletul paddginton jocuri 2016, ursuletul paddginton 2016, ursuletul paddginton jocuri gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

URSULETUL PADDGINTON a fost adugat in data de: si este al 2327-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI INDEMANARE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE