JOCURI LOGICE - TUTENSTEIN

Descriere Joc:

Jocul TUTENSTEIN face parte din categoria JOCURI LOGICE si a fost jucat de 142 ori. Tutenstein este un joc online despre egiptul antic in care trebuie sa te asiguri ca potrivesti fiecare piesa cu perechea sa potrivita.Incearca sa potrivesti toate pisele din joc intr-un timp cat mai scurt si astfel vei beneficia de avantaje mai mari si de punctaje mai bune.Va trebui sa iti folosesti instinctul si logica avuta pentru a putea cuceri universul egiptului antic in acest joc deosebit de interesant de potrivit piese unele cu celelalte. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri egipt, jocuri tutenstein, tutenstein jocuri gratis, tutenstein jocuri online, tutenstein jocuri noi, tutenstein 2016, jocuri tutenstein, jocuri cu tutenstein, jocuri logica tutenstein, tutenstein jocuri logice, tutenstein jocuri de logica, jocuri online gratis tutenstein, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

TUTENSTEIN a fost adugat in data de: si este al 2328-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI LOGICE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE