ACTIUNE - SUPERMAN CU OBSTACOLE

Descriere Joc:

Jocul SUPERMAN CU OBSTACOLE face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 131 ori. Superman cu obstacole este un joc interesant de indemanare cu obstacole si super eroi pe care il poti juca gratis pe site-ul online de jocuri www.jocuripoki.ro unde vei putea sa iti folosesti cat mai mult indemanarea pentru a avea grija de Superman.Incearca sa il ajuti pe acesta sa treaca de provocarile incredibile pe care le-a avut de-a lungul jocului si astfel va tebui sa demonstrezi ca poti trece cu bine peste fiecare obstacol intalnit in joc. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: superman, superman 2016, superman jocuri noi, superman jocuri gratis, superman jocuri gratuite, superman jocuri online, superman jocuri obstacole, jocuri noi superman, jocuri gratis superman, superman jocuri 2016, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura si mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

SUPERMAN CU OBSTACOLE a fost adugat in data de: si este al 2329-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE