ACTIUNE - SONIC 9

Descriere Joc:

Jocul SONIC 9 face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 220 ori. Sonic 9 este un joc online de indemanare si actiune,oferit de site-ul romanesc de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa incerci cat mai bien sa iti inscrii golurile victoriei.Trebuie sa demonstrezi ca te pricepi sa il ajuti pe Sonic intr-un mod cat mai bun si astfel vei avea ocazia sa obtii victorie dupa victorie de fiecare data cand vei intra in joc impreuna cu cel mai interesant personaj,Sonic cel aventuros. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri sonic, sonic jocuri noi, sonic jocuri online, sonic jocuri gratis, sonic jocuri 2016, sonic 2016, sonic online gratuit, jocuri noi sonic, jocuri gratis sonic, jocuri online sonic, jocuri mobil sonic, jocuri android sonic, jocuri telefon sonic, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a juca Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

SONIC 9 a fost adugat in data de: si este al 2331-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE