ACTIUNE - STAR TREK: ENTERPRISE

Descriere Joc:

Jocul STAR TREK: ENTERPRISE face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 148 ori. Star Trek: Enterprise este un joc bun de actiune oferit de site-ul de jocuri gratis www.jocuripoki.ro in care trebuie sa iti ajuti prietenii din Star trek sa treaca de razboiul galactic.Va trebui sa iti distrugi inamicii si sa iti protejezi nava si poporul in acest joc cu actiune galactica extraordinar oferit de noi.Trebuie sa fii foarte brav si curajos pentru a putea proteja fiecare obiectiv din fiecare nivel. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri star trek, star trek online, star trek 2016, star trek jocuri noi, star trek jocuri gratis, star trek jocuri romanesti, jocuri cu star trek, jocuri gratis star trek, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

STAR TREK: ENTERPRISE a fost adugat in data de: si este al 2334-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE