JOCURI INDEMANARE - DASTARDLY SI MUTTLEY 2

Descriere Joc:

Jocul DASTARDLY SI MUTTLEY 2 face parte din categoria JOCURI INDEMANARE si a fost jucat de 378 ori. Dastardly si Muttley 2 este un joc frumos cu cele doua personaje prezentate anteriori,daruit de site-ul de jocuri online www.jocuripoki.ro unde trebuie sa ii ajuti pe acestia sa rezolve o multime de mistere care mai de care mai incitante.Incearca sa oferi un ajutor cat mai mare acestor doua personaje principale din joc,Dastardly si Muttley si astfel vei putea sa iei un punctaj pe masura efortului tau depus alaturi de ei. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: dastardly si muttley, jocuri gratis dastardly si muttley, jocuri noi dastardly si muttley, jocuri online dastardly si muttley, jocuri cu dastardly si muttley, jocuri gratuite dastardly si muttley, dastardly si muttley jocuri, dastardly si muttley jocuri noi, dastardly si muttley jocuri online, dastardly si muttley jocuri gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

DASTARDLY SI MUTTLEY 2 a fost adugat in data de: si este al 2337-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI INDEMANARE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE