JOCURI CARTOON NETWORK - PISICA GUMBALL

Descriere Joc:

Jocul PISICA GUMBALL face parte din categoria JOCURI CARTOON NETWORK si a fost jucat de 252 ori. Pisica Gumball este un joc online sportiv nou,oferit de site-ul gratis de jocuri romanesti www.jocuripoki.ro unde trebuie sa o ingrijesti pe Gumball pentru a se putea da cu skate-ul.Trebuie sa ai grija la fiecare obstacol sa nu cazi de pe skate si astfel vei putea obtine un punctaj mare de fiecare data cand vei juca acest joc gratuit.Trebuie sa mergi cu skateul cat mai departe si sa te dai cat mai mult pentru a castiga punctaj bun. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri gumball, jocuri noi gumball, jocuri gratis gumball, jocuri online gumball, jocuri gratuite gumball, gumball jocuri noi, gumball jocuri gratis, gumball jocuri online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

PISICA GUMBALL a fost adugat in data de: si este al 2338-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI CARTOON NETWORK. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE