ACTIUNE - ECHIPA REPARA TOT

Descriere Joc:

Jocul ECHIPA REPARA TOT face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 160 ori. Echipa repara tot este un joc de actiune cu masini in care trebuie sa faci reparatii la drum pentru a putea mai apoi sa il parcurgi in siguranta cu masina.Va trebui sa iti asezi fiecare piesa din drum intr-un mod cat mai bun si astfel te vei putea bucura de acest joc.Trebuie sa mergi cat mai departe cu masina pentru a trece de fiecare nivel al acestui joc interesant. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri online reparatii, jocuri cu reparatii, jocuri noi reparatii, jocuri gratis reparatii, jocuri drumuri online, jocuri cu masini online, jocuri noi masini, jocuri gratis masini, masini jocuri noi, masini jocuri online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ECHIPA REPARA TOT a fost adugat in data de: si este al 2341-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE