ACTIUNE - COUNTER STRIKE 3

Descriere Joc:

Jocul COUNTER STRIKE 3 face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 143 ori. Counter Strike 3 este un joc de actiune cu impuscaturi excelent pentru fiecare pasionat de incredibilul si clasicul joc de Counter Strike unde va trebui sa dai cat mai mult din indemanarea ta pentru a invinge.Trebuie sa impusti inamici si sa cuceresti obiectivele pentru a indeplini fiecare misiune fara probleme in acest joc gratis de actiune si impuscaturi,Counter Strike. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: counter strike, counter strike jocuri gratis, counter strike jocuri noi, counter strike jocuri online, counter strike online, counter strike gratis, counter strike jocuri impuscaturi, counter strike actiune, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

COUNTER STRIKE 3 a fost adugat in data de: si este al 2343-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE