JOCURI IMPUSCATURI - COUNTER STRIKE ONLINE 2

Descriere Joc:

Jocul COUNTER STRIKE ONLINE 2 face parte din categoria JOCURI IMPUSCATURI si a fost jucat de 163 ori. Counter Strike online 2 este un joc de actiune cu impuscaturi exceptional,gasit pe site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro unde va trebui sa ii ajuti pe fiecare dintre acesti eroi sa impuste cat mai multi inamici.Trebuie sa demonstrezi ca tintesti excelent si ca poti sa te aperi in acest joc de razboi,cu o multime de actiune si o gramada de razboi venit sa te distreze. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri online counter strike, counter strike jocuri cu impuscaturi, counter strike jocuri noi, counter strike jocuri gratis, counter strike jocuri online, counter strike impuscaturi, counter strike jocuri gratuite, jocuri noi counter strike, jocuri online counter strike, jocuri gratis counter strike, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

COUNTER STRIKE ONLINE 2 a fost adugat in data de: si este al 2344-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI IMPUSCATURI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE