ACTIUNE - COUNTER STRIKE SNIPER

Descriere Joc:

Jocul COUNTER STRIKE SNIPER face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 228 ori. Counter Strike sniper este un joc online de actiune cu impuscaturi pe care poti sa il joci gratuit pe site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa iti impusti cat mai multe tinte.Vei putea impusca banditi si raufacatori si trebuie sa incerci sa faci o treaba cat mai buna pentru a fi recompensat pe masura si astfel te vei bucura de punctajele maxime si de recompense pe masura eforturilor tale in acest joc. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri gratuite counter strike, counter strike online, counter strike jocuri noi, counter strike jocuri online, counter strike jocuri impuscaturi, counter strike jocuri actiune, counter strike actiune, counter strike gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

COUNTER STRIKE SNIPER a fost adugat in data de: si este al 2345-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE