ACTIUNE - COUNTER STRIKE TERORIST

Descriere Joc:

Jocul COUNTER STRIKE TERORIST face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 149 ori. Counter Strike Terorist este un joc online nou cu impuscaturi daruit de site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa joci cat mai bine si sa iti ajuti coechipierii sa invinga.Trebuie sa fii foarte curajos si puternic in acest joc de razboi cu impuscaturi si desigur vei putea sa demonstrezi ca te pricepi foarte bine sa tragi cu toate armele. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri noi actiune, jocuri cu counter strike, counter strike jocuri noi, counter strike jocuri gratis, counter strike jocuri online, counter strike online, jocuri noi counter strike, counter strike jocuri mobil, counter strike jocuri gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

COUNTER STRIKE TERORIST a fost adugat in data de: si este al 2346-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE