JOCURI PUZZLE - PANTERA ROZ 3

Descriere Joc:

Jocul PANTERA ROZ 3 face parte din categoria JOCURI PUZZLE si a fost jucat de 138 ori. Pantera Roz 3 este jocul online gratis daruit de site-ul online de jocuri www.jocuripoki.ro unde vei putea castiga cat mai multe puncte daca vei descoperi cat mai repede perechea care se potriveste.Trebuie sa demonstrezi ca esti rapid si bineinteles ca te poti gandi care este perechea pentru fiecare dintre cartile cu pantera roz care se ascund in acest joc interesant de puzzle si memorie logica. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri gratis pantera roz, pantera roz jocuri noi, pantera roz jocuri online, pantera roz jocuri gratis, pantera roz jocuri logice, jocuri cu pantera roz, jocuri online pantera roz, jocuri gratuite pantera roz, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

PANTERA ROZ 3 a fost adugat in data de: si este al 2350-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI PUZZLE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE