JOCURI PUZZLE - PANTERA ROZ PUZZLE NOU

Descriere Joc:

Jocul PANTERA ROZ PUZZLE NOU face parte din categoria JOCURI PUZZLE si a fost jucat de 124 ori. Pantera Roz puzzle nou este un joc de logica si minte,oferit de site-ul online gratuit de jocuri www.jocuripoki.ro unde poti sa o ajuti pe Pantera roz sa rezolve acest puzzle interesant.Bucura-te cat mai bine de aventura prin puzzle-urile foarte importante si interesante pe care le vei gasi in acest joc si de care te poti bucura pentru a iti demonstra inteligenta alaturi de Pantera Roz. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu pantera roz, jocuri noi pantera roz, jocuri pantera roz, jocuri online pantera roz, pantera roz online, pantera roz jocuri noi, pantera roz jocuri online, pantera roz jocuri gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

PANTERA ROZ PUZZLE NOU a fost adugat in data de: si este al 2351-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI PUZZLE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE