ACTIUNE - PINGUINII LA POLUL NORD

Descriere Joc:

Jocul PINGUINII LA POLUL NORD face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 163 ori. Pinguinii la Polul Nord este un joc interesant ,amuzant,de actiune si aventura oferit de site-ul gratuit de jocuri www.jocuripoki.ro unde poti sa ii ajuti pe acestea sa se distreze alaturi de tine.Trebuie sa treci de obstacole si de tot felul de misiuni,sa faci obiectivele pe care le vei primi alaturi de minunatii pinguini din tara cea rece si indepartata. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri gratis pinguini, jocuri noi pinguini, jocuri online pinguini, jocuri cu pinguini, jocuri pinguini, pinguini online, pinguini jocuri noi, pinguini jocuri online, pinguini jocuri gratis, pinguini jocuri noi, pinguini jocuri gratuite, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

PINGUINII LA POLUL NORD a fost adugat in data de: si este al 2352-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE