JOCURI INDEMANARE - PUFOSI

Descriere Joc:

Jocul PUFOSI face parte din categoria JOCURI INDEMANARE si a fost jucat de 185 ori. Pufosi este un joc amuzant de indemanare daruit de noi pe site-ul online de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa ii lansezi pe acesti micuti si amuzanti pufosi pentru a putea sa ii unesti cu ceilalti care sunt asemeni lor ca si forma si culoare.Trebuie sa incerci sa faci acest lucru cat mai rapid pentru a putea lua un punctaj bun si pentru a putea demonstra ca te pricepi sa tintesti in acest joc nou. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu pufosi, jocuri noi pufosi, jocuri online pufosi, pufosi online, pufosi jocuri gratis, pufosi jocuri indemanare, pufosi jocuri logice, pufosi jocuri noi, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

PUFOSI a fost adugat in data de: si este al 2353-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI INDEMANARE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE