ACTIUNE - UNREAL TOURNAMENT

Descriere Joc:

Jocul UNREAL TOURNAMENT face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 148 ori. Unreal Tournament este un joc unic cu impuscaturi scos in anul 2007. Aici trebuie sa folosesti tehnologia extraterestra pentru a impusca inamicii si pentru a te apara de atacurile lor.Vei putea deveni o legenda in acest joc captivant si incitant cu impuscaturi si tot felul de rase extraterestre daca vei rezista cat mai mult in acest razboi online pentru supravietuire. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu unreal tournament, jocuri noi unreal tournament, jocuri impuscaturi unreal tournament, jocuri online unreal tournament, unreal tournament online, unreal tournament free, unreal tournament free games, unreal tournament online games, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura si mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

UNREAL TOURNAMENT a fost adugat in data de: si este al 2354-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE