JOCURI ANGRY BIRDS - ANGRY BIRDS ROSU

Descriere Joc:

Jocul ANGRY BIRDS ROSU face parte din categoria JOCURI ANGRY BIRDS si a fost jucat de 121 ori. Angry Birds Rosu este un joc amuzant cu angry birds gasit pe site-ul de jocuri online www.jocuripoki.ro unde vei putea sa ajuti aceste pasari sa zboare si sa culeaga fiecare bila rosie. Astfel vei putea sa obtii un punctaj bun in acest joc nou si vei avea oportunitatea sa iti invingi orice record de puncte obtinut in nivelul anterior. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu angry birds, jocuri angry birds, angry birds online, angry birds jocuri noi, angry birds jocuri gratuite, angry birds jocuri online, angry birds online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul sau tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ANGRY BIRDS ROSU a fost adugat in data de: si este al 2361-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ANGRY BIRDS. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE