JOCURI ANGRY BIRDS - ANGRY BIRDS DE LOGICA

Descriere Joc:

Jocul ANGRY BIRDS DE LOGICA face parte din categoria JOCURI ANGRY BIRDS si a fost jucat de 147 ori. Angry birds de logica este un joc online nou cu angry birds gasit pe site-ul online gratuit de jocuri www.jocuripoki.ro unde poti sa le ajuti iar pe pasarile amuzante din aceasta serie. Aici este o provocare noua pentru logica ta imbatabila si va trebui sa demonstrezi ca te poti folosi de aceasta pentru a putea castiga punctajele importante din joc. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu angry birds, jocuri online angry birds, jocuri noi angry birds, angry birds online, jocuri gratis angry birds, angry birds jocuri gratuite, angry birds jocuri logica, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ANGRY BIRDS DE LOGICA a fost adugat in data de: si este al 2362-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ANGRY BIRDS. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE