JOCURI ANGRY BIRDS - PLASEAZA ANGRY BIRDS

Descriere Joc:

Jocul PLASEAZA ANGRY BIRDS face parte din categoria JOCURI ANGRY BIRDS si a fost jucat de 105 ori. Plaseaza Angry birds este un joc nou online ,amuzant si unic, gasit pe site-ul online de jocuri www.jocuripoki.ro unde poti sa te distrezi alaturi de fiecare eprsonaj din animatia angry birds. Demonstreaza ca poti sa ii plasezi pe fiecare dintre acestia in locul potrivit si te vei bucura la maxim de aceasta aventura noua si unica pe care jocul ti-o va pune la dispozitie in orice moment. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu angry birds, jocuri noi angry birds, jocuri gratis angry birds, jocuri online angry birds, angry birds online, angry birds jocuri noi, angry birds jocuri online, angry birds gratuit, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

PLASEAZA ANGRY BIRDS a fost adugat in data de: si este al 2363-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ANGRY BIRDS. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE