JOCURI ANGRY BIRDS - ANGRY BIRDS ADUNA OUA

Descriere Joc:

Jocul ANGRY BIRDS ADUNA OUA face parte din categoria JOCURI ANGRY BIRDS si a fost jucat de 119 ori. Angry birds aduna oua este un joc online nou amuzant cu angry birds oferit de siteul online de jocuri www.jocuripoki.ro unde poti aduna cat mai multe oua cu ocazia sarbatorilor de paste. Aici trebuie sa demonstrezi ca poti aduna in fiecare nivel un nr mare de oua inainte ca timpul sa expire si asadar ca poti trece cat mai rapid de la un nivel la altul. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri angry birds, jocuri gratis angry birds, jocuri noi angry birds, jocuri online angry birds, angry birds online, angry birds gratis, angry birds jocuri online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ANGRY BIRDS ADUNA OUA a fost adugat in data de: si este al 2364-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ANGRY BIRDS. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE