JOCURI ANGRY BIRDS - ZUMA ANGRY BIRDS

Descriere Joc:

Jocul ZUMA ANGRY BIRDS face parte din categoria JOCURI ANGRY BIRDS si a fost jucat de 113 ori. Zuma Angry Birds este un joc gratuit nou online cu angry birds in stilul zuma oferit de site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro unde vei putea sa te bucuri de adevarata experienta a acestor minunate meleaguri. Va trebui sa iti folosesti cat mai bine indemanarea si curajul pentru a putea trece peste fiecare aventura pe care o gasesti in acest joc deosebit ,combinat cu zuma si angry birds. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu zuma, jocuri gratis zuma, jocuri noi zuma, jocuri online zuma, zuma online, angry birds, angry birds online, angry birds gratis, jocuri cu angry birds, jocuri online angry birds, jocuri noi angry birds, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ZUMA ANGRY BIRDS a fost adugat in data de: si este al 2366-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ANGRY BIRDS. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE