JOCURI ZUMA - ZUMA PIN

Descriere Joc:

Jocul ZUMA PIN face parte din categoria JOCURI ZUMA si a fost jucat de 107 ori. Zuma Pin este un joc gratis oferit de site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro unde va trebui sa castigi punctaje importante pentru a te bucura de experienta unica a acestuia. Aici trebuie sa te distrezi alaturi de creatura din zuma si sa unesti bile de aceeasi culoare si acelasi stil pentru a putea castiga punctajul maxim dorit din joc si recompensa pe masura efortului tau. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu zuma, jocuri noi zuma, jocuri gratis zuma, jocuri online zuma, zuma online, zuma jocuri gratis, zuma gratuit, zuma gratis online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ZUMA PIN a fost adugat in data de: si este al 2367-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ZUMA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE