JOCURI ZUMA - ZUMA BONGO

Descriere Joc:

Jocul ZUMA BONGO face parte din categoria JOCURI ZUMA si a fost jucat de 113 ori. Zuma Bongo este un joc bun de primara in stilul clasicului joc online zuma unde trebuie sa folosesti indemanarea pentru a putea trece de la un nivel la celalalt.Demonstreaza ca poti sa unesti cat mai repede si cat mai multe bile de acelasi tip si aceeasi culoare in acest joc nou de primavara cu Zuma si vei putea fi recompensat pentru fiecare bila unita si pentru fiecare combo obtinut in joc. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu zuma, jocuri noi zuma, jocuri gratis zuma, jocuri online zuma, zuma online, zuma jocuri noi, zuma jocuri gratis, zuma jocuri online, zuma online gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ZUMA BONGO a fost adugat in data de: si este al 2368-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ZUMA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE