JOCURI ZUMA - ZUMA FRUCTE

Descriere Joc:

Jocul ZUMA FRUCTE face parte din categoria JOCURI ZUMA si a fost jucat de 110 ori. Zuma Fructe este clasicul joc online cu fructe si legume daruit de siteul online de jocuri www.jocuripoki.ro unde poti incerca sa folosesti indemanarea avuta pentru a putea forma un lant cat mai lung de acelasi tip de fructe. Aici trebuie sa inscrii punctaje mari la fiecare nivel si vei putea sa te bucuri de experienta unica pe care ti-o va darui jocul in timp ce il vei juca. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu zuma, jocuri online zuma, jocuri gratis zuma, zuma online, zuma jocuri online, zuma gratis, zuma gratis online, zuma gratuit online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ZUMA FRUCTE a fost adugat in data de: si este al 2369-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ZUMA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE