JOCURI ZUMA - ZUMA SOARECI

Descriere Joc:

Jocul ZUMA SOARECI face parte din categoria JOCURI ZUMA si a fost jucat de 134 ori. Zuma Soareci este un joc online in stilul clasicului zuma dar unde trebuie sa joci alaturi de niste soricei amuzant si hazlii. Aici trebuie sa demonstrezi ca ii poti ajuta cat mai mult pe soricei si vei avea oportunitatea sa te bucuri de incredibila atmosfera din joc. Trebuie sa folosesti cat mai bine soriceii pentru a aputea trece de la un nivel la celalat in acest joc zuma cu soricei fara probleme. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri noi zuma, zuma animale, zuma cu animale, zuma gratis online, zuma jocuri noi, jocuri soareci zuma, zuma gratuit, jocuri online zuma, jocuri noi zuma, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ZUMA SOARECI a fost adugat in data de: si este al 2370-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ZUMA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE