JOCURI ZUMA - ZUMA IN JUNGLA

Descriere Joc:

Jocul ZUMA IN JUNGLA face parte din categoria JOCURI ZUMA si a fost jucat de 139 ori. Zuma in jungla este un joc online gratuit oferit de siteul de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa joci zuma precum un adevarat campion. Demonstreaza ca poti sa potrivesti cat mai multe bile de aceeasi culoare tip si gen si vei putea sa inscrii o multime de puncte in jocul acesta nou cu bile in tipul zuma. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri online zuma, jocuri cu zuma, jocuri noi zuma, jocuri gratis zuma, zuma online, zuma gratuit, zuma gratis online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ZUMA IN JUNGLA a fost adugat in data de: si este al 2371-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ZUMA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE