ACTIUNE - MOTO-CROSS PE DRUM

Descriere Joc:

Jocul MOTO-CROSS PE DRUM face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 139 ori. Moto-cross pe drum este un joc nou online gratuit de mers cat mai departe cu motocicleta pentru care trebuie sa iti folosesti cat mai bine vehiculul sa ajungi cat mai departe. Incearca sa iti folosesti motocicleta sa ajungi in nivele mai indepartate a jocului pentru a lua experienta cea mai buna si mai mare posibila din acest joc online. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu motociclete, jocuri noi motociclete, jocuri gratis motociclete, jocuri online motociclete, motociclete online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

MOTO-CROSS PE DRUM a fost adugat in data de: si este al 2372-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE