JOCURI SPORT - PENALTY SUTURI

Descriere Joc:

Jocul PENALTY SUTURI face parte din categoria JOCURI SPORT si a fost jucat de 133 ori. Penalty suturi este un joc nou gratuit online oferit de site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa iti utilizezi indemanarea de a trage suturi la poarta pentru a da gol. Demonstreaza cas tii sa setezi directia si unghiul fiecarui sut in asa fel incat sa marchezi in fiecare moment si sa iti duci echipa mai aproape de castigarea marelui trofeu. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri online penalty, jocuri penalty, jocuri fotbal, fotbal penalty, fotbal lovituri libere, jocuri cu fotbal, jocuri noi fotbal, jocuri online fotbal, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

PENALTY SUTURI a fost adugat in data de: si este al 2374-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI SPORT. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE