JOCURI SPORT - NITRO SKI

Descriere Joc:

Jocul NITRO SKI face parte din categoria JOCURI SPORT si a fost jucat de 115 ori. Nitro ski este un joc interesant,unic si captivant de skiat oferit de site-ul de jocuri online www.jocuripoki.ro Trebuie sa folosesti aici cat mai bine indemanarea avuta pentru a te da cu schiurile. Incearca sa ajungi cat mai departe pe fiecare partie de ski din joc si poti sa castigi o gramada de puncte si de trofee in functie de progresul pe care il vei face skiand. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri nitroski, jocuri cu nitroski, jocuri online nitroski, jocuri nitroski, nitroski online, ski online, jocuri iarna ski, jocuri noi ski, jocuri online ski, jocuri gratis ski, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tasatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

NITRO SKI a fost adugat in data de: si este al 2375-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI SPORT. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE