JOCURI BARBIE - BARBIE SI UNICORNUL

Descriere Joc:

Jocul BARBIE SI UNICORNUL face parte din categoria JOCURI BARBIE si a fost jucat de 107 ori. Barbie si unicornul este un joc nou de indemanare dress up si make up artist gasit pe site-ul online www.jocuripoki.ro unde trebuie sa o ajuti cat mai mult pe Barbie. Aici va trebui sa ii oferit lui Barbie tot ajutorul pe care aceasta il va avea nevoie pentru a o face sa arate cat mai frumos si desigur, la fel va trebui sa faci si pentru unicornul sau magic. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri barbie, jocuri cu barbie, jocuri noi barbie, jocuri gratis barbie, jocuri online barbie, barbie online, barbie gratis, barbie jocuri, barbie dress up, barbie make up, barbie haine, barbie fete, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

BARBIE SI UNICORNUL a fost adugat in data de: si este al 2376-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI BARBIE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE