JOCURI BARBIE - BARBIE SCOLARITA

Descriere Joc:

Jocul BARBIE SCOLARITA face parte din categoria JOCURI BARBIE si a fost jucat de 104 ori. Barbie scolarita este un joc online cu scoala si Barbie, special pentru fete din intreaga lume care in prezent se duc si ele la scoala, oferit de siteul de jocuri www.jocuripoki.ro Aici voi trebuei sa o ajutati pe Barbie sa se descurce cu sarcinile zilnice pe care le va primi din partea profesorilor la scoala ei personala si astfel poti sa castigi o multime de aventuri impreuna cu Barbie. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu barbie, jocuri gratis barbie, jocuri online barbie, jocuri noi barbie, barbie jocuri gratis, barbie jocuri, barbie online, barbie online gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

BARBIE SCOLARITA a fost adugat in data de: si este al 2377-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI BARBIE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE