JOCURI BARBIE - BARBIE LA SCOALA

Descriere Joc:

Jocul BARBIE LA SCOALA face parte din categoria JOCURI BARBIE si a fost jucat de 153 ori. Barbie la scoala este un joc nou online deosebit cu micuta Barbie, oferit de site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa iti folosesti indemanarea pentru a trece de nivelele sale.Ai grija de Barbie in acest joc gratis si poti castiga de fiecare data, si desigur in acest fel o poti ajuta pe Barbie sa devina cea mai populara fetita din scoala cea mare. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu barbie, jocuri noi barbie, jocuri gratis barbie, jocuri noi barbie, jocuri online barbie, barbie online, barbie jocuri noi, barbie jocuri online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

BARBIE LA SCOALA a fost adugat in data de: si este al 2378-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI BARBIE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE