ACTIUNE - RAZBOIUL TROIAN

Descriere Joc:

Jocul RAZBOIUL TROIAN face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 193 ori. Razboiul Troian este un joc nou online de actiune, gasit pe siteul de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa demonstrezi ca te pricepi la tacticile de razboi. Demonstreaza asadar ca stii sa iti invingi adversarii si ai o tactica precum legenda razboiului troian adevarat, care a avut loc acum multe sute de ani. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura si mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

RAZBOIUL TROIAN a fost adugat in data de: si este al 2385-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE