JOCURI SPORT - HOCHEI PE GHEATA

Descriere Joc:

Jocul HOCHEI PE GHEATA face parte din categoria JOCURI SPORT si a fost jucat de 116 ori. Hochei pe gheata este un joc nou de sport, deosebit de interesant, gasit pe siteul de jocuri www.jocuripoki.ro unde poti incerca sa castigi punctaje importante, folosindu-ti indemanarea pe care o ai la acest stil unic de hochei. Demonstreaza ca esti un campion la acest joc de hochei si vei putea lua multe trofee, titluri si puncte. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu hochei, jocuri noi hochei, jocuri gratis hochei, jocuri online hochei, hochei online, hochei gratis, hochei jocuri noi, hochei jocuri gratuite, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

HOCHEI PE GHEATA a fost adugat in data de: si este al 2386-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI SPORT. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE