JOCURI INDEMANARE - DROOPY DETECTIVUL

Descriere Joc:

Jocul DROOPY DETECTIVUL face parte din categoria JOCURI INDEMANARE si a fost jucat de 193 ori. Droopy detectivul este un joc online gratuit de memorie, gasit pe siteul de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa castigi un punctaj mare daca ai o memorie buna , pe masura. Trebuie sa iti utilizezi avantajele din acest joc pentru a putea castiga un punctaj mare si sa il ajuti in acest mod pe catelusul droopy, un detectiv adevarat, inascut. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

DROOPY DETECTIVUL a fost adugat in data de: si este al 2388-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI INDEMANARE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE