JOCURI DISNEY - PIRATII DIN CARAIBE

Descriere Joc:

Jocul PIRATII DIN CARAIBE face parte din categoria JOCURI DISNEY si a fost jucat de 136 ori. Piratii din Caraibe este un joc online cu pirati, de explorat si de cucerit tinuturi si comori, oferit de siteul online de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa incerci sa castigi ajutandu-te de instinctul pur de pirat. Demonstreaza ca poti castiga puncte multe in acest joc si vei avea ocazia de a deveni cel mai cautat pirat din intreaga lume, pe care il vor dori toti lorzii. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu pirati, jocuri noi pirati, jocuri gratis pirati, jocuri online pirati, pirati online, pirati gratis, pirati jocuri noi, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

PIRATII DIN CARAIBE a fost adugat in data de: si este al 2389-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI DISNEY. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE