JOCURI STRATEGIE - DESERTUL

Descriere Joc:

Jocul DESERTUL face parte din categoria JOCURI STRATEGIE si a fost jucat de 123 ori. Desertul este un joc nou online de indemanare si strategie a mintii, oferit de siteul de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa folosesti cat mai bine puterea de concentrare pe care o ai pentru a putea pune fiecare tip de fata langa acelasi tip. Trebuie sa le unesti intr-un timp cat mai scurt si astfel vei putea sa parcurgi cat mai multe nivele ale acest joc nou de strategie. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri desert strategie, jocuri online desert, jocuri noi desert, jocuri gratis desert, desert online, desert jocuri, desert jocuri noi, desert jocuri gratis, desert jocuri online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

DESERTUL a fost adugat in data de: si este al 2390-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI STRATEGIE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE